Giethoorn rondvaart: boottocht met schipper, gids.

UPDATE 17-03-2024 AANBIEDING online tickets MET KORTING via GiethoornBoeking.nl

Boottochten met kapitein door het pittoreske deel van Giethoorn, gelegen in Natuurgebied De Weerribben Wieden..
Al onze schippers zijn in het bezit van een vaarbewijs en spreken Engels, Duits, Gronings en natuurlijk het plaatselijke dialect. Zij vertellen u onderweg graag het een en ander over Giethoorn.
In rondvaartboot 2 is een audio systeem aan boord met 8 talen (Chinees Mandarijn, Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Arabisch, Russisch) of maak gebruik van de gratis app exclusief voor onze gasten in één van onze andere rondvaartboten.

De grote dichte rondvaartboten zijn overdekt, met de koude dagen een fijn fleece dekentje aan boord. Bij zomerse temperaturen kunnen alle ramen worden opengeklapt en (1/3 deel) het schuifdak. U heeft dus altijd een dak boven uw hoofd ook ideaal bij felle zon.

  • rondvaren Giethoorn
  • rondvaarten in de winter
  • boottocht Giethoorn met schipper gids

De rondvaart duurt ongeveer 1 uur en vaart door de smalle grachten en onder de bruggetjes door en over het ondiepe meer.
Deze vaartocht heeft vaste afvaarttijden en is voor zowel groepen (reservering verplicht) als individuele opstappers. Reserveer je plaats op Online tickets

rolstoelvriendelijke rondvaartboten met rolstoelliftBen je rolstoel gebonden of begeleid je een rolstoeler? De rondvaartboten zijn 100% rolstoeltoegankelijk extra info

Rondvaartbedrijf 't Zwaantje heeft 5 rondvaartboten in de vaart
Wanneer je groep te groot is voor het maximale genoemde aantal per boot, vaart gelijktijdig een 2e en evt. een 3e, 4e rondvaartboot mee; dit wordt automatisch door ons ingepland. Indicatie aantal rolstoelen is afhankelijk van grootte. Losse instappers en kaartverkoop bij de kassa is alleen mogelijk als er nog vrije plaatsen zijn.

Uniek in Giethoorn: al onze traditionele Gieterse rondvaartboten varen met elektrische motor gebruik makend van zonnestroom.

Reserveer je plaats voor VANDAAG of een andere datum via de knop

Eigen meegebrachte etenswaren niet toegestaan in de rondvaartboot, wel de take away vanaf 't Zwaantje.

Rondvaartboot 1 rondvaartboot rolstoelvriendelijkrondvaartboot 3 extra grote rolstoel lift giethoorn

Rondvaartboot, max. 44 personen inclusief rolstoeler. Voorzien van tafeltjes en beklede zitjes met rugleuning (treinzit) en lift.

Rondvaartboot 2 rondvaartboot rolstoeltoegankelijk voor gehandicapten, mindervaliden, elektrische rolstoel, rollator, blinden en slechtzienden, kinderwagenrondvaartboot 3 extra grote rolstoel lift giethoorn

Rondvaartboot met beklede bank met rugleuning in rondzit opstelling, met rolstoellift, max. 40 personen inclusief ± 8 (ook elektrische) rolstoelen.

Deze rondvaartboot is te huur voor privé gezelschap

Naast life gids, centraal audiosysteem met 8 talen

Rondvaartboot 3 rondvaartboot rolstoeltoegankelijk voor gehandicapten, mindervaliden, elektrische rolstoel, rollator, blinden en slechtzienden, kinderwagenrondvaartboot 3 extra grote rolstoel lift giethoornrondvaartboot 3 extra grote rolstoel lift giethoorn

Deze rondvaartboot is voorzien van een extra grote electrische schaarlift toegankelijk voor de zwaarste elektrische rolstoelen, scootmobil of brancard. Zelfs bedlegerige mensen kunnen probleemloos aan boord met deze lift.

In totaal biedt de boot plaats aan ±45 personen. Er is plaats voor ±15-20 rolstoelen; begeleiding, familieleden, losse instappers kunnen plaats nemen op de beklede bankjes met rugleuning.

De bankjes zijn verplaatsbaar: tegenover elkaar, achter elkaar, extra ruimte creeëren voor rolstoel etc

Rondvaartboot 4 rondvaartboot rolstoeltoegankelijk voor gehandicapten, mindervaliden, elektrische rolstoel, rollator, blinden en slechtzienden, kinderwagen rondvaartboot 4 met rolstoellift en bioscoopstoelen voor een comfortabele rondvaarttocht door Giethoorn en omgeving

Als 3 met plateaulift voor meerdere rolstoelers. Deze boot is ingericht met bioscoopstoelen (25 personen) in rondzit De comfortabele stoelen met armleuning zijn voorzien van kunstlederen bekleding.

Deze rondvaartboot is te huur voor privé gezelschap

Rondvaartboot 5 rondvaartboot rolstoeltoegankelijk voor gehandicapten, mindervaliden, elektrische rolstoel, rollator, blinden en slechtzienden, kinderwagenrondvaartboot 5

Als rondvaartboot 1, max. 48 personen,
voorzien van ingebouwde lift. De bankjes en tafeltjes in treinzit zijn te verwijderen voor extra ruimte voor meerdere rolstoelen aan boord.

Rondvaartboot 6 open rondvaartboot

TOT NADER ORDER UIT DE VAART. Open rondvaartbootje, max 15 personen, met schipper

Afvaarttijden

Rondvaart Giethoorn t/m oktober 2024 doordeweekse dagen dagelijks 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, Op zaterdag en zondag VERTREK OP HET HALVE UUR 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 uur. Feestdagen, weekend, vakanties: afvaart elk half uur bij voldoende deelname).

Privé groepen afvaarttijden mogelijk tussen 10.00 en 19.00 uur op reservering

Met online kaarten gegarandeerd plaats op de door u gewenste tijd, bestel via GiethoornBoeking.nl

Privé groep met grote rondvaartboot zie mogelijkheden www.GiethoornBoeking.nl

PRIVE VIP TOUR met open sloep www.GiethoornBoeking.nl

Prijzen zijn te vinden verder onderaan deze pagina

<